Skip to content Skip to navigation

Uitnodiging: lerend netwerk ‘duurzame ontwikkeling in mijn vak’ voor docenten van de UGent

Het Centrum voor Duurzame ontwikkeling (CDO) en de Dienst Onderwijsaangelegenheden (DOWA) nodigen u uit voor de kick-off van het lerend netwerk ‘duurzame ontwikkeling in mijn vak’ op maandag 19 november van 12u tot 14u in de zaal Oude Infirmerie in het Pand (route). Een broodjeslunch zal voorzien worden.

Dit lerend netwerk brengt u samen met andere docenten die duurzame ontwikkeling (willen) integreren in hun eigen opleidingsonderdeel. Nieuwe kennis verwerven en/of ontwikkelen maar ook ervaringen uitwisselen en leren van elkaar staan daarbij centraal.  

We starten de kick-off van dit netwerk met een verhelderende schets over ‘integratie van duurzame ontwikkeling in onderwijs (aan de UGent)’. Vervolgens maken we kennis met elkaars ervaringen, bekijken we welke vragen er leven en hoe we het netwerk blijvend kunnen voeden met (internationale) best practices en/of (internationaal) onderzoek m.b.t. het integreren van duurzaamheid in het eigen opleidingsonderdeel. We sluiten af met een gezamenlijke agenda voor de volgende bijeenkomst(en) in het academiejaar 2018-2019.

Meer info en inschrijven kan via: https://webappsx.ugent.be/eventManager/events/DuurzameOntwikkelingVak 

Bijkomende vragen: ellen.vandenplas@ugent.be

 

Contact

Poel 16, 9000 Gent - BELGIUM

Find us | Vind ons

Copyright © 2017 Centrum voor Duurzame Ontwikkeling - UGent