Skip to content Skip to navigation

Inspiratie- en netwerkdag 'Duurzaamheid in mijn onderwijspraktijk'

Door de ontwikkelingen en maatregelen m.b.t. het coronavirus COVID-19 wordt de inspiratie- en netwerkdag afgelast. Het event kon op erg veel belangstelling rekenen waardoor een afstand van elkaar (minimaal 1 meter) niet mogelijk was. We bekijken of en hoe we in het najaar een soortgelijk initiatief kunnen organiseren.


Duurzame ontwikkeling, hoe krijg ik dat in mijn vak? Zit jij ook met deze vraag? Dan nodigen we je graag uit op onze inspiratie- en netwerkdag “Duurzaamheid in mijn onderwijspraktijk”.

De inspiratie- en netwerkdag is de plek om bij te leren en ervaringen uit te wisselen rond duurzaamheid in onderwijs aan de UGent. Met 10 sessies is er voor elk wat wils, van de basis van duurzaamheid tot meer innoverende onderwijsprojecten. Hier vind je een uitgebreide beschrijving van alle sessies en sprekers.

De inspiratie- en netwerkdag is een initiatief van het Centrum voor Duurzame Ontwikkeling, het ITN SEDwise, DOWA, Transitie UGent en vanuit het opdrachthouderschap ‘Duurzaamheid in onderwijs’.

Denk je spontaan: “Duurzaamheid heeft niks te maken met mijn opleiding”? Kom luisteren en doe ideeën op, want wij zijn overtuigd van het tegendeel.

Datum: 23 maart 2020, van 10:30 tot 17:00
Locatie: Het Pand, Onderbergen 1 9000 Gent

Schrijf je hier in voor jouw voorkeursessies.
Meer info over de sessies: ugent.be/[...]/inspiratiedag
Vragen? Mail naar femke.lootens@ugent.be

 

Contact

Technicum, Campus Ufo, Sint-Pietersnieuwstraat 41, T1-Blok1

B-9000 GENT

T: +32(0)9 264 82 09
F: +32(0)9 264 83 90

Find us | Vind ons

Copyright © 2017 Centrum voor Duurzame Ontwikkeling - UGent