Skip to content Skip to navigation

22 september 2021, 20.00u: Boeklancering "Over over morgen"

Over over morgen is een collectie van korte toekomstverhalen van de Vlaamse en Nederlandse literaire auteurs Ish Ait Hamou, Simone Atangana Bekono, Rebekka de Wit, Arnon Grunberg, Auke Hulst, Jens Meijen, Jeroen Olyslaegers, Lize Spit, Fiep van Bodegom en Annelies Verbeke. Zij schreven deze verhalen voor het project 2084 - De toekomst is hoopvol. Dit is een project van Greentrack Gent in samenwerking met Bibliotheek De Krook, deBuren, KANTL, Pulse Transitienetwerk, Uitgeverij Vrijdag en de Vakgroep Letterkunde en het Centrum voor Duurzame Ontwikkeling van de Universiteit Gent, en met financiële steun van de Vlaamse Overheid.

Op 22 september wordt de publicatie gelanceerd  met een literaire avond in Gent. Zes schrijvers - Ish Ait Hamou, Simone Atangana Bekono, Auke Hulst, Jeroen Olyslaegers, Fiep van Bodegom en Annelies Verbeke - gaan in gesprek met Eva De Groote over hoop en wanhoop, de kracht van verhalen, activisme en de grenzen van de mens. Tussendoor luisteren we hoe Brent Beukelaer zijn muziek door de verhalen weeft.

De avond gaat door in de betoverende tuin van het voormalige Karmelietessenklooster in Gent en wordt georganiseerd door Bibliotheek De Krook, KANTL, Uitgeverij Vrijdag en Greentrack Gent in samenwerking met Handelsreizigers in Ideeën, Poolijs (Urgent.fm) en Theresia.

Praktische info, kaarten en meer info over het project vind je hier.

Contact

Technicum, Campus Ufo, Sint-Pietersnieuwstraat 41, T1-Blok1

B-9000 GENT

T: +32(0)9 264 82 09
F: +32(0)9 264 83 90

Find us | Vind ons

Copyright © 2017 Centrum voor Duurzame Ontwikkeling - UGent